Slideshow CK

„A Pinkóczi” egy igazi magyaros csárda a Balaton északi partján, Balatonalmádi városában, a gyönyörű fekvésű Öreg-hegy északkeleti oldalán fekszik, erdőkkel és szőlőkkel körülölelve.
Kellemes környezetben egyedi helyszínt, ínyenc ételeket, specialitásokat, élőzenét, kreatív műsorokat, és természetes vendégszeretettel színvonalas kiszolgálást kínálunk.

Igyekezetünk a „jót jó áron” mottó lényegén túl a szerteágazó igényekre is kiterjed. Szívvel segítünk felejthetetlenné tenni az élet vissza nem térő pillanatait, kimagasló eseményeit. Bánatűző vagy örömökben osztozó elképzeléseire kérje egyedi ajánlatainkat. Kisgyermekek kedvére a játszótér és a rajzsarok szolgál. A 2010-es évtől bringabarát hozzáállásunkkal a sportosabb vendégkörnek és a nosztalgiázó kirándulóknak kedveskedünk.

 

 

A 130 fő befogadására alkalmas körpanorámás padlófűtéses rendezvénytermünk egész évben kedvelt helyszíne a változatos családi és üzleti rendezvényeknek; úgymint a nyáresti vacsorák, a vasárnapi ebédek, az esküvői partik, folklór- és hagyományőrző műsorok, csapatépítő programok.

Pinceéttermünk a fülledt nyári estéken üdítően hűvös, és a téli hónapokban is jól kihasználható a központi fűtésnek köszönhetően; legfeljebb 120 fő részére.

Bankkártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni.

 

 

Esküvoi ajánlatok Esküvoi ajánlatok
Szépkártya elfogadás
Partnereink
Printerv 2005 Balatonalmádi